Over Oranje Barometer

Oranje Barometer is een speciale editie van het Activatie Barometer onderzoek en een bekend initiatief van Activate&co en Trendbox. We onderzoeken Oranje inhaak activaties bij de consument rond alle EK/WK’s waar Nederland aanwezig was te weten:

EK 2000, EK2004, WK 2006, EK 2008, WK 2010 en EK 2012

Sinds de Olympische Spelen 2012 van Londen houden we tevens onderzoek naar inhaak activaties rond de Olympische spelen.

Olympische winter Spelen 2014 Oranje Barometer

Tijdens de komende Olympische winterspelen in februari zullen Nederlandse consumenten ondervraagd worden over de verschillende lopende Olympische activatie campagnes. De activatie campagnes worden op een zestal factoren door de consument  beoordeeld. Op die manier geeft de consument zijn oordeel wat  de meest succesvolle Olympische Spelen activiteiten zijn.
Klik hier voor de actuele status van de Olympische Actie TellerTevens meten we de (geholpen) bekendheid van de sponsors van de Olympische Spelen, partners van NOCNSF evenals een aantal niet-sponsor bedrijven. Net als de afgelopen keer zullen we voor de Olympische Spelen alle inhaak acties actueel bijhouden door middel van de Olympische Actie Teller. We zijn benieuwd  hoeveel Olympische Spelen/Oranje acties dat gaat opleveren.

Voor deelname of andere vragen, neem contact met ons op.

WK 2014 Brazilie Oranje Barometer

Voor de zevende keer zullen we alle Oranje activaties die inhaken op het WK 2014 in Brazilie in kaart brengen.   Met het speciale Oranje Barometer onderzoek in juni worden Nederlandse consumenten ondervraagd over de verschillende lopende inhaak activatie campagnes. De activatie campagnes worden op een zestal factoren door de consument  beoordeeld. Op die manier geeft de consument zijn oordeel en kunnen we  een TOP 10  van succesvolste Oranje activaties samenstellen. Tevens houden we met de Oranje Actie Teller bij welke nationale acties er allemaal lopen.

Voor deelname of andere vragen neem dan contact met ons op.

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter