Activatie Barometer onderzoek 15 jaar!

Het Activatie Barometer onderzoek 15 jaar!

Dit jaar viert Activate&co het 15 jarige bestaan van de Activatie Barometer. 15 Jaar Activatie Barometer is zeker een milestone. Sinds 2000 houden we in samenwerking met Trendbox structureel consumenten onderzoek naar de werking van activaties. En dit vieren wij natuurlijk op een passende wijze. Wij trakteren u op de kennis van 15 jaar onderzoek.

Vijftien jaar Activatie Barometer leverde een mooie mijlpaal op: de database telt nu de evaluaties van exact 1.250 merkpromoties. Daar valt veel mee te doen. Bijvoorbeeld: wat waren volgens de consument de 15 meest vernieuwende activaties van de afgelopen 15 jaar?

TAGS: , , , , , ,

0 reacties

Ben de eerste die een reactie achterlaat.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten.

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter