Milestone!

Het vieren van je milestones als merk wordt door de consument erg gewaard hebben we via het activatie barometer onderzoek hard kunnen maken. Cambell’s laat zien dat je daar heel creatief mee om kunt gaan!

Ter ere van de 50ste verjaardag van het Andy Warhol schilderij  Cambell’s komen zij met een limited edition uitvoering van hun soep. Vier verschillende  Andy Warholl Cambell’s blik uitvoeringen zijn vanaf september te koop voor maar $0,75 in de Amerikaanse Targets. Er is ook een bijzondere wedstrijd waarbij je 15 seconds of fame kunt winnen. Upload je unieke Andy Warholl Cambell’s foto op the art of soup site en je maakt kans om beroemd te worden. In het MEMO in New York waar het iconische schilderij van 32  Cambell’s soup cans hangt zijn ook vele speciale activiteiten rond deze milestone. Het schilderij van Andy Warhol is een van de bekendste kunstwerken uit de Pop art stijl.

0 reacties

Ben de eerste die een reactie achterlaat.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten.

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter