Retailstrijd om oranje Supertrash jurk

 

De oranje Supertrash “winning ways dress” zorgt voor commotie met hun retailpartners. De winning ways dress, die op vele manieren gedragen kan worden, wordt  voor een te geef prijs van €9,99 online en bij Albert Heijn verkocht. Naar nu blijkt was in eerste instantie bedoeld voor de reguliere modewinkels in Nederland. Diverse modewinkels bestelden het kledingstuk bij Supertrash, maar zagen tot hun eigen verbazing dat Albert Heijn met de jurk aan de haal ging! Dat meldt het vakblad Textilia op zijn website.‘Helaas hebben onze retailers gelijk’, zegt Kim Harmsen, international marketing & PR manager bij Supertrash. ‘Wij vonden het leuk om samen met onze dealers een leuke EK-actie te doen in navolging van ons WK-succes samen met Bavaria. Helaas kregen wij niet voldoende orders van onze Nederlandse retailers om deze actie te kunnen waarborgen. Er zijn enorme aantallen nodig om voor deze prijs een artikel te kunnen produceren. Het gevolg was dat we wel de stof hadden, maar niet voldoende animo van ons bestaande netwerk. Bron Textilia/Distrifood

TAGS: , ,

0 reacties

Ben de eerste die een reactie achterlaat.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten.

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter