Maakt Lidl zijn EK-Feest compleet met Derksen & Genee?

 

Zeker de moeite waard om de nieuwste Lidl in Huizen te bezoeken. Schitterende Super waar we deze EK actie spotten. Gaan de heren Derksen & Genee een hoofdrol spelen in de Lidl EK  activatie? Lidl pakt steeds vaker sterk uit op thema’s die een brede doelgroep aanspreken. Derksen & Genee presenteren tijdens het EK weer dagelijks hun speciaal EK-programma dat tijdens het afgelopen WK  hoge kijkcijfers wist te scoren. Zeker is dat deze 9 mei hun opwachting maken bij de nieuwe Lidl in Huizen voor een signeer-sessie. Lijkt ons geen single shot maar eerder onderdeel van de Lidl Ek activatie. Thema “maak je EK-Feest compleet bij Lihl”. Een mooie paraplu om heel veel speciale Lidl EK producten onder te introduceren.

 

0 reacties

Ben de eerste die een reactie achterlaat.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten.

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter