Huisdier nieuwe doelgroep EK2012?

 

Afgelopen 2010 in Zuid Afrika was de vrouw als Oranje fan de nieuwe doelgroep. Etos, Jillz, Hunkemoller en natuurlijk Bavaria om er maar eens een paar te noemen hebben in  2010 de Oranje vrouw als Oranjefan met succes op de kaart gezet.  Gaat tijdens het EK2012 het huisdier deze belangrijke rol spelen als Oranjesupport? Als het aan Pedigree ligt wordt ons huisdier het geheime wapen van Oranje!  Alle Honden van Nederland krijgen bij Pedigree of Frolic een gratis Oranje Bandana. Leuke actie waar je veel mee kunt doen. Benieuwd wat de er met de Nederlandse poezen, konijnen, hamsters en parkieten nog gaat gebeuren. Alle Goudvissen hebben besloten om tijdens het komende EK2012 hun Oranje outfit weer aan te trekken!

0 reacties

Ben de eerste die een reactie achterlaat.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten.

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter