Canon EK 2012 start

Ook official sponsor van UEFA EURO 2012 Canon trapt af met een activatie waar VIP arrangementen en tickets voor wedstrijden te winnen zijn.  Als extra prijzen zijn ruim 6.000 EK ballen beschikbaar van Adidas. Als je een Camera of printer heb gekocht kan je deelnamen aan deze wedstrijd die online verloopt. Gemiste kans is dat er niks met fotografie wordt gedaan terwijl dit toch de core business is van Canon en hoog scoort bij de doelgroep.

Opvallend is dat de Canon site qua info over het EK 2012 achterloopt. Men wacht nog steeds op de loting die toch echt al geschied is. Bijzonder daar de EK actie van Canon per 1 maart jl gestart is.

0 reacties

Ben de eerste die een reactie achterlaat.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten.

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter