Vliegt Lipton Ice Tea met Oranje uit de bocht?

Unilever trapt met het merk  Lipton Ice Tea als eerste af. Andere merken die Unilver koppelt aan het sponsship van Oranje zijn Calve en Rexona. Beide houden hun kruit nog droog. Lipton kiest voor een cross mediale campagne waarbij actie codes onder doppen of lipjes van alle Lipton producten zitten. Deze kunnen geactiveerd worden op de speciale facebook pagina. Naast het activeren van de verkoop wil Lipton Ice Tea ook graag geliked worden op facebook. Interactief is er in deze fase nog weinig te beleven zelfs het vinden van de prijzen is best een opgaven. 13 Weken lang geven ze prijzen weg  20 x het nieuwe shirt van NL gesigneerd, 20x Kinect voor Xbox 360 en 20x compleet verzorgde reis naar Oekraine. Let wel op je vliegt wel naar Charkow maar je kijkt de wedstrijd op het Oranjeplein en niet in het stadion waar Oranje speelt!!!

Hier vliegt Lipton IceTea toch een beetje uit de bocht want de meeste deelnemers denken toch echt de wedstrijd te mogen gaan kijken.

TAGS: , ,

0 reacties

Ben de eerste die een reactie achterlaat.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten.

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter