KIA knalt met 5 tegen 5 toernooi

Net als bij het WK gaat Kia opnieuw voetballers uitnodigen deel te nemen aan het unieke Kia 5 tegen 5 toernooi.

Regionale voorrondes
Van 1 t/m 29 april vinden er vijf regionale voorrondes van het Kia NK 5 tegen 5 plaats. Een sportieve krachtmeting waar iedereen aan mee kan doen. Gezelligheidsteams, amateurteams, semi professionals, iedereen kan zich inschrijven. Elk team bestaat uit 6 spelers of speelsters, inclusief de keeper en een reserve. Minimale leeftijd voor deelname is 20 jaar. Per voorronde kunnen maximaal 12 teams deelnemen.

Landelijke Finale
Via één van de vijf regionale voorrondes kun je je als team plaatsen voor de landelijke finale. Hier strijden de beste teams om de titel en een reis naar het EK 2012. De finale vindt plaats op zaterdag 5 mei tijdens het Bevrijdingsfestival in Almere.

Finale in Warschau
De winnaar van de finale zal Nederland vertegenwoordigen tijdens het Kia EK 5 tegen 5 in Polen. Het winnende team vertrekt op 26 juni voor 4 dagen/3 nachten naar Warschau. Hier zullen zij de strijd aan gaan tegen de beste teams uit de rest van Europa. Op 28 juni zullen zij daarnaast ook nog te gast zijn bij een halve finale van het EK 2012.http://www.facebook.com/kianederland/app_273674149369348

0 reacties

Ben de eerste die een reactie achterlaat.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten.

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter