Carlberg UEFA EURO 2012 Fan Challenge

carlsberg UEFA EURO 2012 fan Challenge is het programma van Carlberg rond hun sponsorship van EK 2012. Peter Schmeichel is de presenter van de Fan Challenge waarmee je kans maakt op VIP tickets naar het EK in Polen en Oekraïne. We zullen hier niet veel van merken daar Carlsberg in Nederland bijna niet verkocht wordt. Wel benieuwd wat zij gaan doen om te zorgen dat ze als biersponsor via de fans maximaal zichtbaar worden in de stadions. Aan de premiums te zien die ze presenteren in hun Fan Challenge moeten we het ergste vrezen. Uitdaging voor onze nationale biermerken om daar overeen te gaan.

0 reacties

Ben de eerste die een reactie achterlaat.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten.

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter