De Vrienden van Amstel komen bij je langs

De succesvolle concerten van de Vrienden van Amstel in Ahoy zijn net achter de rug. Geheel vernieuwd qua concept en entertainment is de grootste kroeg van Nederland weer helemaal alive & kicken! Amstel koestert zijn concept dat helemaal gebouwd is op vriendschap en muziek.  Slim om als spin off hier na het succes in Ahoy mee door het land te gaan. Elke krat heeft een code die je online kan activeren. Postcode gebieden waar het meeste Amstel-drinkers codes hebben ingebracht worden beloond met een Vrienden van Amstel concert. Amsterdam Bos en Lommer, Rotterdam Blaak en Enschede staan nu al in te top 3. http://amstel.nl/#/home

0 reacties

Ben de eerste die een reactie achterlaat.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten.

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter