Nieuw moment: nationale picknickweek

Het is een mooi initiatief,  mensen activeren om van de natuur te genieten door eens te gaan picknicken. Drie sterke partners: Natuurmonumenten, Hema en de Telegraaf trekken en promoten deze nationale picknickweek. Natuurmonumenten zorgt voor een hele waslijst met leuke picknickplekken. De Telegraaf biedt samen met de Hema een bijzondere HEMAnd aan met korting. Als je de zegels spaart die in de Telegraaf zitten krijg je 10,- korting op deze picknickmand. De communicatie ligt wel erg op de mand en veel minder op de fun om samen in de natuur te picknicken. Gemiste kans die volgend jaar opgepakt kan worden als hier een vervolg aan gegeven gaat worden.

0 reacties

Ben de eerste die een reactie achterlaat.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten.

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter