Bijzondere activatie rond Heineken’s nieuwe glas

Glazen als beloning in dranken activatieprogramma’s scoren altijd goed bij de consument. Heineken pakt dan ook fors uit om Nederland kennis te laten maken met het nieuwe bierglas dat zij hebben ontwikkeld. EEn mooi slank design glas dat ook extra handig is om bier op de juiste manier in te schenken.
De consument wordt dan ook getrakteerd op 4 gratis glazen bij aankoop van een krat.
Bijzonder is dat deze glazen op te halen zijn bij de Heineken horecapunten bij je consumenten in de buurt. Online kun je deelnemende Heineken horecaoutlets opzoeken en op vertoon van een kassabon van de supermarkt waar je een krat Heineken hebt gekocht ontvang je gratis vier nieuwe glazen. Een aanbod die lekker laag drempelig is want de consument staat juist open om dichtbij huis zijn beloning op te halen blijkt uit onderzoek. Bijkomend voordeel is dat Heineken met deze activiteit extra traffic stimuleert naar Heineken horeca ondernemers. Het gebeurd zelden dat activatie programma’s in retail en horeca gecombineerd worden terwijl hier voor beide partijen voordeel te halen valt. href=”http://www.activatiebarometer.nl/?attachment_id=374″ rel=”attachment wp-att-374″>

TAGS: , , , , ,

0 reacties

Ben de eerste die een reactie achterlaat.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten.

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter