Stars Of Football

C1000 is de afgelopen jaren zeer actief met spraakmakende activatie programma’s. Het succes van voetbalplaatjes weten zij een nieuwe dimensie te geven. Plus en AH scoorden al met de voetbalspelers van de Eredivisie. Ook de lokale actie van verschillende actieve supermarkt ondernemers door juist de plaatselijke voetballers tot een verzamel object te maken bleef niet zonder succes. C1000 vond binnen dit drukke domein een unieke propositie. Voetballegendes van toen en nu. Cruyf, Gullit, Van Basten maar ook Wesly Sneijder zijn van de partij. Bij elke €10,- boodschappen krijg je een voetbal kaart van een star of football. Extra activiteiten zijn er door gouden kaarten uit te geven die goed zijn voor prijzen met de voetballegendes. De 54 verschillende kaarten kunnen verzameld worden in een speciaal boek dat te koop is voor een euro. Steun je ook nog de John Cruyf foundation. Mooie actie die veel los zal maken zeker bij de jeugd.

0 reacties

Ben de eerste die een reactie achterlaat.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten.

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter