Funky Beans nieuwe hit rage in NL?

Onder de naam Mighty Beanz waren ze al een grote rage in Australië. Nu als Funky Beans worden ze in Nederland geïntroduceerd via een aantal Superunie  supermarkt ketens. Tot begin oktober ontvangen klanten van Coop, Deen, Boni, Jan Linders, MCD, Sanders en Poiesz supermarkten bij elke € 15,- aan boodschappen en bij aankoop van speciale actieproducten een Funky Bean cadeau. Deze vrolijke boon kent 53 varianten, een speciale ‘race slide’, een verzamelbox en een bijbehorende poster met stickers. Ook worden er 3 ruildagen georganiseerd bij verschillende supermarkten. De supermarktorganisaties verwachten dat de Funky Beans actie een groot succes zal worden. Op www.funkybeans.nl, waant de bezoeker zich in een ware beans community. Je kunt er games spelen, een instructiefilmpje bekijken, kleurplaten downloaden en zelfs je eigen Funky Bean ontwerpen. De bezoekers besluiten gezamenlijk, door middel van stemmen, wie de gelukkige winnaars van de 200 te winnen prijzen zijn en wie de mooiste Beans heeft ontworpen.  Enige commotie is er wel daar het bedrijf UpperDeck dat in Nederland licentiehouder is van Mighty Beanz vindt dat Funky Beans een rechtstreekse kopie is van hun concept.

TAGS: , , ,

0 reacties

Ben de eerste die een reactie achterlaat.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten.

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter