Nederlander kijkt massaal naar Oranje

ederland-Denemarken (2-0) werd gistermiddag door 4.488.000 tv-kijkers gevolgd. Nog eens bijna 900.000 mensen keken via de NOS-site.
Vlak voor het einde van de wedstrijd bereikte het aantal kijkers met 4,7 miljoen een korte piek. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting Kijkonderzoek. Veel mensen hebben volgens de stichting op hun werk gekeken, maar SKO telt alleen de kijkers thuis.
De nabeschouwing was goed voor nog eens 2.874.000 kijkers. Naar de voorbeschouwing vanaf half 1 ‘s middags werd door 953.000 mensen gekeken. De wedstrijd was daarmee het best bekeken televisieprogramma.
Veel mensen kijken TV thuis waardoor de files afgelopen maandag veel korter waren dan normaal. Zij die wel naar hun werk gingen keken massaal op de zaak. De uitzending was ook live via internet te bekijken (150.000) het aantal viewers was maximaal zodat deze optie uitverkocht was.

0 reacties

Ben de eerste die een reactie achterlaat.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten.

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter