Uit de hoed van Heineken: Pletterpet

Als laatste in de rij van biermerken komt… Heineken met zijn activatie aanpak voor de WK2010 in Zuid Afrika.Verwachting was een hoed dat een verwijzing zou zijn naar het gastland. Het is de Pletterpet geworden. Een beschilderde mijnwerkershelm met Afrikaans design. Natuurlijk weer ondersteund door een mooie commercial die het verhaal achter dit WK premium lading geeft. De Pletterpet verkrijgbaar samen met 8 blikjes Heineken nu in de supermarkt. Knap dat zij het zolang geheim hebben weten te houden. Benieuwd hoe dit scoort in de biermarkt en ook in de rij van hoeden die Heineken eerder ge├»ntroduceerd heeft.

0 reacties

Ben de eerste die een reactie achterlaat.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten.

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter