Trend: Goede doelen haken in op WK

Tot voorkort waren Goede doelen terughoudend om in te haken op de EK/WK Oranje beleving. Blijkbaar as het niet gepast of waren er andere redenen om hier afstand van te houden. Met het eerste toernooi op het Afrikaanse continent wordt er nu een mooie brug geslagen voor verschillende Goede doelen om actief te worden met het WK in Zuid Afrika. SOSkinderdorpen  introduceert www.sosengelen.nl compleet met een TV serie waar vrouwen van onze jongens in Afrika een goed werk verrichten. Ook andere goede doelen haken in. Maag darm en Lever stichting die zijn collecte in de WK periode heeft biedt Oranje toiletpapier aan bij donatie. Kika heeft een WK voetbal poule die geld oplevert voor dit goede doel.

0 reacties

Ben de eerste die een reactie achterlaat.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten.

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter