Meerdere Oranje events gecanceld

Een van de trend die we signaleerde wat het groots aantal events die inhaken op de Oranje gevoel. De Kuip, Arena, de Rai allemaal houden 1 of meerdere Oranje events rond de wedstrijden die Nederland gaat spelen. Het succes van de afgelopen jaren dat Oranje fans massaal in Duitsland (WK 2006) en Zwitserland (EK 2008) feest gingen vieren zal zeker mee gespeeld hebben. Zuid Afrika is te ver weg dus werd gezocht naar massa events dichtbij huis. Toch vallen de kaart verkopen voor deze events tegen en is er nog volop plek. Vandaag werd melding gemaakt dat de Oranje camping in Nederland niet doorgaat. Ook de fanmiddag van OnsOranje in de Arena is vanwege tegenvallende belangstelling gecanceld.

0 reacties

Ben de eerste die een reactie achterlaat.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten.

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter