Kledingbranche ontdekt WK!

Vreemd eigenlijk dat de kleding branche niet echt inhaakt op de Oranje kleding behoeften. Natuurlijk de sportzaken als Aktiesport, Perry , etc. bieden de bekende officiële Oranje outfits. Echter de Nederlandse fan wil toch ook graag in een beetje behoorlijke Oranje kleding zijn wedstrijden aanschouwen. Dit WK zijn een aantal mode ketens begonnen om WK gerelateerde collecties of items. WE gaat het verste met een limited retro FIFA collectie die er mag zijn. C&A haalt Jan Smit van stal om zijn band met Oranje zichtbaar te maken. Zelf underware keten Hunkemöller trakteert de Nederlandse vrouw op een uniek NL Bikini. Het wordt mooi aan het strand het komende WK!

0 reacties

Ben de eerste die een reactie achterlaat.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten.

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter