Ik zie ik zie wat jij niet ziet en het is ORANJE!

Het WK is officieel nog niet begonnen maar de schoolpleinen in Nederland kleuren al Oranje.
Want wie heeft de leukste en grappigste maar vooral de meeste oranje gadgets op school? Ouders, opa’s, oma’s, ooms en tantes de hele familie spaart mee om zo veel mogelijk gadgets te sparen. Al deze sparende familieleden leveren de supermarkten veel extra omzet op. Veel supermarkten komen daarom met een Wk actie. De grote vraag is alleen hoe zorg je er als supermarkt voor dat jouw WK gadget het helemaal wordt tijdens dit WK? KidWise heeft in opdracht van het programma Kassa de supermarkt gadgets getest onder een kinderjury. Bij de meisjes is de aaibaarheid, schattigheid en humor van de gadgets erg belangrijk. Bij de jongens is vooral humor, de karakters en het spel element van belang. De Buddies van Coop zijn tot winnaar van deze kinderjury verkozen zowel bij jongens als de meisjes. De Buddies zijn lekker zacht en hebben grappige stemmetje die het elftal toejuichen, zingen of brullen. Er zijn 16 verschillende te sparen het wordt dus een aardig kabaal in de klassen en op de schoolpleinen in Nederland.

Kassa WK kinderjury

0 reacties

Ben de eerste die een reactie achterlaat.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten.

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter