Eerste winst al binnen!

Oranje is nog niet eens begonnen met trainen voor het WK in Zuid Afrika of de eerste winst is als binnen. Onderzoeksbureau GFK Retail  &Technology meldt dat het storm gaat lopen wat betreft TV verkopen. Vermoedelijk zullen er 75.000 extra TV worden verkocht dankzij het voetbalfeest. Dit komt neer op 7%  stijging  ten opzichte van een normale verkoopperiode. De verkoop zal ondanks de economische crisis  hoger zijn dan het EK in 2008 toen 70.000 toestellen extra werden verkocht. De inkomsten zijn echter lager voor de TV verkopers. Door de aanhoudende prijsdaling van platte televisies komt er 41 mln extra omzet binnen tegen 60 mln euro twee jaar geleden.

Aan de eerste 3D TV heeft de koper tijdens het WK nog weinig. De wedstrijden worden in Nederland naar verwachting niet live in 3D uitgezonden.

0 reacties

Ben de eerste die een reactie achterlaat.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te laten.

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter